Returpolitik:

For beskyttelse af alle kunder og sikre, at alle eventuelle returneringer håndteres retfærdigt, kan Buté kræve en kvittering eller afvise dit afkast eller udveksling i få situationer, som for eksempel:

- Produkter, der er ødelagt

- Produkter med manglende etiketter

- Produkter uden kvittering

- Produkter, der ikke er blevet gjort rent

- Produkter, der på anden vis har taget skade ved prøvelse af skoen

Det vil tage op til 5 uger at modtage fuld refusion. Ønsker du dette, bedes du kontakte os, så vi kan vejlede dig i, hvordan du gør det hurtigst muligt. Du finder kontaktformularen på vores hjemmeside (Bute.dk). Da vi ønsker at minimere spild af papir, vil vi sende dig en mail med pakningssedlen, efter du har kontaktet os og klargjort, hvorfor du ønsker at sende produktet tilbage.

Vi tilbyder ligeledes fri returret, såfremt produktet ønskes ombyttet til anden størrelse, eller på anden vis ikke falder i kundens smag. Her skal du blot kontakte os, hvorefter vi sender dig et returlabel. Der gøres opmærksom på 30 dages fortrydelsesret for fuld refundering.

Beskyttelse af persondata:

Vi opbevarer dine data sikkert og ansvarligt hos Buté.

Persondata deles kun indenfor Buté ApS, og vi videregiver ikke dine persondata til 3.part, medmindre vi lovgivningsmæssigt er forpligtet til det, eller at du på anden vis har accepteret dette. Ydermere, indsamler vi ikke persondata nogle steder, uden at du selv har opgivet disse ifm. afgivelse af ordrer, kundeundersøgelser eller lignende, og ingen af disse data er følsomme.

Sådan bruger vi dine persondata: 

Oplysningerne du afgiver, bruger vi primært for at kunne overholde aftaler med dig. Dette kunne for eksempel være ifm. at vi på din opfordring sender dig nyhedsbreve eller kataloger, eller at vi skal kunne sende dine bestilte varer til den korrekte adresse.

Vi indsamler oplysninger til brug for:

- Levering af varer (indsamlingen sker for at opfylde en aftale med dig)

- Udsendelse af eventuelle fremtidige nyhedsbreve, kataloger og anden markedsføring (kun med dit samtykke)

- Analyse og statistik, fordi vi har en stor interesse i at kende vores kunder bedst muligt, så vi kan sikre den bedste oplevelse for dig og andre kunder hos Buté

- Sikkerhedsforhold, fordi vi har en stor interesse i, at det er sikkert at anvende Bute.dk, og fordi vi skal have mulighed for at efterforske eventuel misbrug

Vi opbevarer dine persondata i en periode på 5 år, medmindre andet er oplyst. De steder, hvor vi behandler dine oplysninger på baggrund af dit samtykke, opbevares kun indtil du ikke ønsker det længere. Det kunne for eksempel være, at du ikke længere ønsker nyhedsbrev eller lignende. Vi ophæver ligeledes dit samtykke, hvis vi ikke har brugt din information i 12 måneder.

Kontakt os endelig, hvis du:

- Er i tvivl, om hvilke informationer vi har indsamlet om dig

- Ønsker de indsamlede informationer rettet

- Ønsker de indsamlede informationer slettet

- Ønsker, at modsætte dig direkte markedsføring, eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata

- Ønsker, at vi begrænser vores brug af de indsamlede informationer til opbevaring

Når vi behandler dine informationer er overstående ligeledes dine rettigheder.

Hvis du kontakter os ifm. indsigelser, vil vi bede dig oplyse en eller flere personlige informationer for at kunne verificere at du er dig. Dette gør vi udelukkende for din egen sikkerhed.

Vi tilbyder ligeledes 100 dages fortrydelsesret på køb, samt to års reklamationsret. Fortrydelsesretten gælder naturligvis kun, hvis overstående krav er opfyldt.

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Buté ApS

Fabrikvej 11B

DK-8260 Viby

CVR 42600377

E-mail: re@bute.dk

Leveringspolitik:

Vi bestræber os på at levere dine varer indenfor 1-3 hverdage. Ydermere, tilbyder vi gratis fragt ved alle ordrer. Du kan vælge at få dine nye Buté sko sendt til døren, eller til afhentning hos din nærmeste GLS pakkeshop. 

Hvis du ikke har hentet din pakke i pakkeshoppen indenfor 7 dage, vil pakken blive sendt retur til os. Du bedes kontakte os og opgive dit ordrenummer. Du bliver opkrævet nyt fragtbeløb, fordi vi skal gensende pakken til dig. Hvis du ikke har hentet din pakke, kan det ikke betragtes som en fortrydelse af købet.

 

 

BUTÉ

BUTÉ. Slut med at "man lige skal gå dem til."

Indhold, der kan skjules

ADRESSE

Vej 123
1234 By
Danmark