OM BUTÉ

Vores producent

Vores producent er en gammel fabrik, stiftet i 1956 i hjertet af Italien. Fabrikken giver dig en følelse af alt hvad Italiensk kvalitet omhandler. Området hedder Torre San Patrizio, og ligger i nærheden af byen Macerata på østkysten. De specialiserer sig i sachetto metoden, som er en metode, der øger fleksibilitet og komfort. Formålet med metoden er at skoen former sig efter foden, som giver en uovertruffen følelse og blødhed. Det får skoen til at bevæge sig med foden, i stedet for at modarbejde den, hvilket er det Buté, bestræber sig efter at levere i alle styles.

Fabrikken i Portugal er stiftet i 1958 i Arrifana, hvor nøgleordene hos dem er innovation. Fabrikken specialiserer sig i bologna-konstruktionen, som sikrer dig en unik komfort, holdbarhed og kvalitet. De bedste materialer er nøje udvalgt fra Italien, hvilket gør samarbejdet mellem vores to fabrikker unikt.

OM BUTÉ

Vores sko bliver fremstillet under ordentlige forhold på vores fabrikker i Italien og Portugal

Vores fabrik i Italien er en af de ældste fabrikker i landet. Den ligger i hjertet af "Made In Italy", og står for alt det, vi kender fra Italien. Kvalitet, passion og elegance. De har en lang tradition indenfor håndværket, så du kan være sikker på alt er produceret med omhu og præcision.

Fabrikken i Portugal, specialiserer sig i innovative produkter, hvor der hele tiden bliver videreudviklet på komfort og kvalitet. Vi bruger udelukkende Italienske materialer på fabrikken i Portugal, så vi på den måde sikrer den bedste kvalitet til vores kunder.